PRØV AT SVÆVEFLYVE

BASIC

Du får en flyvetur i et af vores tosædet svævefly sammen med en af vores rutinerede piloter, som kan fortælle dig om vores fantastiske sport. Turen starter med en spilstart til ca. 300m højde, hvor fra du kan se området Rønnede, Dalby, Faxe, Faxe Ladeplads, Præstø Fjord. Svæveflyet flyver rundt omkring flyvepladsen og efter 5-15 minutter lander du igen med et stort smil.

Basic prøveture afholdes på faste datoer. Du bestiller dato.
Mødetidspunkt kl 16.00. Flyvningen afvikles herefter efter tur og hurtigst muligt

EXTREME

Den perfekte gaveide eller til en Polterabend man aldrig glemmer, eller som studentergave.

Du får en speciel flyvetur i et af vores tosædet svævefly.
Turen starter med et flyslæb til ca. 1.000m højde, hvor fra du i godt vejr kan se København, Næstved og helt til Storebæltsbroen.
Undervejs vil piloten vise dig hvor manøvredygtigt et svævefly er og efter ca. 20 minutter lander du igen - en kæmpe oplevelse rigere.

Extreme turene kan forudbestilles onsdag eftermiddag, eller lørdag morgen.

Ons. 1.295,- / Lør. 2.195,-

ROUND TRIP

Du får en 30 minutter flyvetur i vores tosædet motorsvævefly, og kan i princippet flyve hvorhen du har lyst. Flyet starter selv og flyvningen foregår typisk i ca. 2000' (600m).
Du kan vælge at flyve hjem og se dit nabolag fra oven, eller hvad med en tur til Møns klint?

Da "Round Trip" kun kræver et ledig fly og en frisk pilot, kan det bookes de fleste dage. Du kan bestille ekstra flyvetid til en længere tur.

995,- / 600,- pr ekstra ½ time

CROSS COUNTRY

Du får her muligheden til at opleve hvordan en af vores konkurrence-piloter flyver. Du kommer til at prøve et højtydende tosædet konkurrence fly, som normal kun benyttes af de dygtigste piloter.
I flyver 100 km på Sjælland, udelukkende på solens energi og hvis du er heldig er du med den dag hvor piloten sætter en ny klubrekord.
Du vil opleve hvordan flyet stiger i termikken og hvordan højden omsættes til hastighed når flyet glider videre på vejen mod næste vendepunkt. Efter sidste vendepunkt går turen hjemad, hvor den overskydende højde brændes af ved høje hastigheder, typisk 200+ km/t. Efter en spændende flyvning, lander I på flyvepladsen.

"Cross Country" turene kan ikke bestilles til en bestemt dag, da det afhænger 100% af vejret. Du bliver kontaktet af piloten dagen før og aftaler nærmere.

4.995,-

Gavekort

• Alle vores oplevelser kan bestilles og forudbetales som et gavekort.
  • Modtageren kontakter selv Flyveklubben og aftaler tidspunkt for flyvningen.
  • Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter

• Du betaler flyvningen på forhånd når du booker aftalen.
  • Hvis vejret ikke tillader flyvning på dagen, aftales en ny dag og skulle det ikke være muligt, får du selvfølgelig pengene tilbage igen.
  • Du må ikke have indtaget alkohol før flyveturen.
  • Du skal veje under 110 kg inkl tøj og sko.
  • Løse sko eller høje hæle er ikke tilladt. Almindelige flade sko er bedst.