BLIV PILOT

I ØSF har vi et nyudviklet skolingskoncept, hvor du hurtigt og sikkert lærer at flyve.

• Du starter med at lære at flyve sammen med en instruktør, via 10 flyveture, hvor I trækkes op i en højde af 1200 – 1500 m af vores slæbefly. Nu har du god tid til at lære at flyve flyet. Under disse ture lærer du selv at styre flyets fart og kurs. Instruktøren er ansvarlig for både start og landinger, men undervejs overtager du gradvist landingerne.
  • Du behersker nu de basale flyvemanøvrer og nu skal du lære at spilstarte. Du træner starter, landinger og finpudser dine færdigheder.
  • Normalt sender vi dig solo efter 3 måneder

Der vil komme nogle engangsudgifter i forbindelse med uddannelsen. Det er til helbredsundersøgelse, teoribøger og gebyrer til Trafikstyrelsen, i alt ca. 6.000 DKK. Disse udgifter er fordelt over ca. 2  år.

Den samlede uddannelsestid afhænger af hvor tit du flyver, men bør kunne gøres på ca. 2 somre hvis du er aktiv regelmæssigt.

Pilotpakken

12.500,-

• Du lærer at flyve solo på 3 måneder.
  • Inkl. 10 høje flyslæb og ubegrænset antal spilstarter
  • Fuldt indskud, og medlemskab i 3 måneder
Juniorpakken

9.000,-

• For aspiranter under 21 år
  • Inkl. 10 høje flyslæb og ubegrænset antal spilstarter
  • Fuldt indskud, og medlemskab i 3 måneder

ASPIRANT

Efter de første 3 måneder har du sandsynligvis fløjet solo og du er nu i stand til at flyve selv og du træner frem imod at få dit certifikat

• Du skal flyve minimum 8 timer og 30 starter og bestå en teoriprøve
  • Klubbens teoriundervisning foregår i perioden januar – marts. Prøven er skriftlig (multiple choice).

Der betales kontingent til klubben hver måned.

Aspirant

460,- pr måned

Ubegrænset antal flyvetimer. Du betaler kun 40 kr. pr. spilstart.
Teoriundervisning

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

For at sikre dit skolingsforløb bliver en succes, mødes du med 2 instruktører til en præsentation af flyveskolen og uddannelsen.
Her afstemmer vi forventningerne og booker dine første flyvninger.

FLYVESKOLEN

• Flyveskolen er åben onsdag/fredag eftermiddag/aften, lørdag morgen og hele søndagen
  • Klubben har ca. 20 dygtige instruktører
  • Skoleflyvning finder sted på klubbens 2-sædet ASK-21 og 1-sædet ASK-23